Härliga Livet

Härliga Livet

måndag 30 maj 2011

Måndag.

Då var det måndag igen. En mysig helg har det varit. I lördags var jag och min man på Marknad i Malmköping. Skit kallt va det och som vanligt inte mycke att se. Men säger jag bara....... Vi hittade en loppis och antik affär, eller ja jag vet inte vad jag ska kalla det. Som vanligt hade jag INTE kameran med mig så det fick bli ngr dåliga mobil bilder.
Alltså ,,,, hela gården va fylld med massssssssor med gamla saker kastat hit och dit. I en byggnad kom man inte in för det va knösfullt med gammla möbler. Ien annan byggnad ja. Hujeda mig. Klockor lampor fina skåp och allt. Men priser så man blev ju förbannad, då talar jag om inget under 4000kr. En fantastisk lampa hittade jag och sa åååå en sådan skulle man ha 25,000 kronor. Så ni som har STOR plånbok är det värt ett besök.Jag skulle skämas om jag hade det så i min butik eller gård , vet inte vad jag ska kallade det. Men jag fick njuta lite av dom fina sakerna.
Idag blir det lite plock och städning hemma. Varför blir det alltid så rörigt när hela familjen är hemma? Tänker sluta att ha storstädning på fredagar och göra det på måndagar istället så är det fint hela veckan.
Hur gör ni ????

Strålande fint väder idag, men varför ska det BLÅSA. Jag hatar det.
Ha en skön vecka så ses vi snart igen.
Kram Pernilla

2 kommentarer:

Viola sa...

I morgonkväll har jag kundkväll mellan 17-20.30, bara att droppa in och bjuder på kaffe och kladdkaka i glashuset...kan det vara något, du får gärna ta med dig någon, kram

essemia sa...

Låter inte som något inspirerande att gå in på en sån antikhandel heller. Varken med kaoset eller priserna, haha.

Jag städar lite när det passar sig, men jag har å andra sidan ingen mer än gubben som stökar ner här (hm!). Ja, kanske hunden lite då också som har saker lite överallt, men det är ju bara en valp än så länge.

Hoppas du har en bra kväll.
Kram Elzie