Härliga Livet

Härliga Livet

tisdag 14 juni 2011

Lycklig mamma !

Skolavslutning blev som en dröm. Solen sken, helt underbart. Barnen går från skolan ner till Folketspark i Nävekvarn där glada och förväntansfulla föräldrar släckt och vänner väntar. Sång och tal från elever och rektorer.
Min älskade dotter fick Stipendium i Kultur/praktiskt estetiska ämnen. Som lyder så här.
Emelie, scenen är din ! Men entusiasm och stor kreativitet delar du med dig av din lust och ditt engagemang till oss andra. Du vill, du vågar och kan ta hand om våra yngre elever på skolan.

Så rörande, så lycklig, Emelie och Mamma.  Många glädje tårar rullade på min kind. Det finns inget som är så härligt när man ser sitt barn utföra saker som dom gör inför publik och det bara strålar om dom. Jag kan inte låta bli att gråta av lycka. Ibland säger hon" måste du alltid gråta när jag står på scen mamma???"

3 kommentarer:

Anna sa...

Jamen det måste man väl?!:) Så otroligt fina ord -klart man fäller en tår!
Våran lilla Ida, 8 år, läste en dikt om familjen i kyrkan på skolavslutningen. Dikten hade hon skrivit själv (på rim!)och hållit hemlig! Vi visste bara att hon skulle göra en överraskning!
Klart tårarna kom!!
Kram Anna

84 kvm mitt i stan sa...

Men vad härligt! Vad underbart att få så fina ord om sin dotter. Du är så välkommen förbi för här är det full rulle och mycket som händer hela tiden. Så kul! Kram Marie

Cajsas Faster sa...

Grattis!!

Må så gott. Kram