Härliga Livet

Härliga Livet

fredag 10 juni 2011

Skolavslutning

Sol sol sol kära sol. Hoppas det fina vädret håller i sig för alla som slutar skolan idag och har mycket firande av studenter. Min lilla söta Emelie slutar 6 an. Om en vecka blir hon tonåring. Det är så man blir rädd vad tiden går. Sebbe slutar 4 an. I år blir det avslutning i Folkets park i Nävekvarn. "2 år har vi varit inne pga regn". Det är så mysigt när det är ute. Men idag skiner solen på våra underbara barn.

När avslutningen är slut blir lunch hemma, sen bär det iväg med husvagnen. Det mesta är packat och klart, man kommer på ngt hela tiden som man ska ha med sig. Det ska bli så skönt att komma bort ett tag och bara vara. Finns inga MÅSTEN......Så mot Gränna staden igen. Vi älskar den campingen. Inte så långt att åka , nära vatten och det är fint och mysigt. Så nu väntar KNAUSEN på att bli på kopplad på VOVLON...:)

Hoppas ni får en skön helg. Så ses vi snart.
Kram Pernilla

4 kommentarer:

essemia sa...

Låter härligt med skolavslutning. Just den här tiden på året hade jag gärna varit lärare, haha. Ungarna här slutar inte förrän på torsdag! Väldigt lång vårtermin tycker jag. Däremot har studenterna slutat hela veckan lång - som vanligt!
Avundas dig som får åka ut med husvagnen. Gränna är en härlig stad. Vi har legat flera gånger på den lilla campingen där. Tycker den är mysig, men inget för barnfamiljer kanske, de vill ha lite mer liv runt sig barnen. Vi får vänta till nästa helg med husvagnsliv. Och tänk att det ska vara så långt till semestern...!
Hoppas ni får en skön helg.
Kram Elzie

Nyanser av vitt sa...

Åh vad härligt med semester . Vi har studentuppvaktning idag men sonen slutar först på onsdag.
Ha det toppen i Gränna
kram Agneta

Elsa och Helena sa...

Vilken söt dotter du har och ha en underbar helg nu! KRAM Helena

Cajsas Faster sa...

Hoppas ni haft skönt, ni kanske redan är hemma igen?

Ha det skönt, Kram Marie