Härliga Livet

Härliga Livet

torsdag 27 oktober 2011

Hej alla rara!

Det blir långt mellan inläggen. Jag får inte tiden att räcka till att blogga eller fixa och greja hemma. Så det får bli som det blir. Då får det bli lite blandat.


Vi hade en underbar resa till Åland min käraste och jag. Det är verkligen välbehövligt att få komma i väg själva och rå om varandra. Äta god mat och rocka loss till musik. Så kul... Jag är inte egen kär men jag kände mig så läcker i min nya klänning jag hade köpt. Mannen är då ingen fotograf. Jag ville ha en hel bild på mig , suck,  vet inte hur många bilder han tog men inget blev bra  så det här får duga.

Sen kommer vardagen lika fort igen och det är svart som i en säck ute. Nu vill man sätta upp lite mer belysning men jag får väl vänta till advent. Hjälp, det är ju snart. Jag har alltid älskat julen förut, men nu tycker jag bara att det är jobbigt och stressigt.
Har köpt några jultidningar.


Får se om det blir någon jul i vårat hus.


Min pelargonia blommar enu så den får väl stå ett tag till innan den ska ner i källaren på vinter vila.
Till helgen är det Allahelgona. På lördag åker jag och grannnen till Ullared. Helt galet att åka en löne helg och sista helgen i oktober. Men vad gör man om inte tiden räcker till.

Hoppas ni får en  skön helg. Nu ska jag skriva handle lista till Ullared.

Kram kram !

4 kommentarer:

Karina vahlin sa...

Vilken härlig sida du har:) Lugn och harmonisk.
Ja, man hinner inte alltid att skriva på sin sida,orken finns inte alltid. Och snart blir det julstress:( Helst skulle jag vilja åka bort och slippa all jäkt.
Ha en bra dag/kram
Karina Vahlin

Country Hill sa...

Kan tänka mig att ni hade en trevlig resa. Och så snygg du är i din fina klänning.
Ha en fin dag!
Kram Lena

Anna sa...

Vilken snygg klänning! Lite Charleston-stuk på den! Härligt att ni hade en fin resa!
Kram Anna

Vita Falkens Lantliv sa...

Hejsan!

Klänningen och du ser så fina ut! Det gör så mycket om man känner sig bekväm i plagget man har på sig. Känner man sig snygg så blir man snygg, visst är det så? :)
Oj ska du till ullared?! Kul men ack det blir nog mycket folk till helgen. Du får väl boxa dig fram;)hahaha.

Kram Susanne