Härliga Livet

Härliga Livet

lördag 8 oktober 2011

Höst mys i köket !

En härlig lördag har jag haft idag. Har haft en heldag hemma, annars har man ju alltid ett fullt schemma så fort man är ledig. Men idag har jag bara gjort som som jag tycker om.Igår kväll var jag hos Violan och träffade andra goa bloggare.  Så kul att träffa nya bloggare och även dom jag träffade i våras. Roligt med människor som har samma intressen som man själv har.Nya gardiner är sydda till köket. Det blev bättre än jag trodde.

Här ser ni rosorna jag fick av min käraste för 1 ½ vecka sedan och dom står så fint enu.Ikväll har vi ätit kalv file. Mums så gott det är.
I morgon ska jag åka och köpa mig en ny dator. Den här kastar jag snart i väggen. Har hållt på i en timma och fixat med fotona till inlägget. Grrrr, tangent bordet har fått en och annan smäll kan jag säga. Jösses vad man blir ilsken när det inte funkar som det ska.
Jag kan fortfarnade inte skriva kommentarer hos vissa av er. :((

Nu ska jag döna ner i soffan och mysa med mannen.

Ha en fortsatt fin helg.

Kram

Pernilla

3 kommentarer:

Cajsas Faster sa...

Kul att ses igen!
Vad bra att du hann med att fixa hemma idag!

Kram Marie

bakom berget sa...

Jag förstår att ni hade en trevlig kväll hos Violan.
Så fint du har i ditt kök och dom nya gardinerna ...jättefina!
Ha en skön söndag! Kram Åsa.

Viola sa...

Så fint du har i ditt kök :) blev det någon ny dator, har beställt en ny pc denna vecka..min har börjat krångla men haft den i 4 år och används ju flitigt i o m att det är mitt kontor, ha en fin dag, hoppas vi ses snart igen, kram