HärligaLivet

onsdag 9 november 2011

En full speckad vecka !

Den här veckan är det full fart. Pust !

Hinner inte blogga lika ofta som jag vill så det får bli vecko bloggning istället.
Igår kväll var jag på Valstaäng och pysslade igen. Temat va advent. Det går ju med stormsteg.
Det här lila söta fatet gjorde jag.




Idag är det en väldigt speciell dag. Ja , jag är sååå lycklig. Det är 15 år sen jag träffade min älskade Ted. Oj oj säger jag bara. Tiden springer. Så ikväll blir det en god måltid och skumpa har jag bestämt.



Efter jobbet idag blir det även städ och röj. På fredag kommer min föräldrar hit, och på söndag fyller Sebbe 12 år. Presenter ska oxå hinnas inhandlas. ( sista sekund som vanligt). Så det får bli i morgon efter jobb.



 Här är vårt mat bord i rummet. Ser ni ????    svart ....  Suck.    Jag vill ha ett vitt bord i stället. Tycker inte om det. Kanske skulle jag klä om dynorna till stolarna. Då kanske det blir bättre. Eller vad säger ni ???





Inatt har det varit frost  ute. Vet ni????? SOLEN LYSER nu när jag sitter och skriver det här. Vet inte när vi såg sol sist. Har bara varit dimma och grått.

Välkommen som följare. Anette med bloggen  Dag drömmar i vitt

Nu måste jag skynda att fixa och dona innan jag åker mot jobbet.
Ha en fin dag. Kram på er !

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå där! De har fina stolsöverdrag till rimligt pris på Jotex, med fint band att knyta bak på ryggstödet. Tips bara. Kram från Bea <3

Nyanser av vitt sa...

Hej
Vad härligt att fira 15 år tillsammans vännen. Du kan lämna in hela möbeln för sprutmålning till önskad färg. Kostar några tusen men värt pengarna och billigare än att köpa ny :O)
Kram Agneta
PS Vi ses i helgen DS

Vita Falkens Lantliv sa...

Grattis till era 15 år! Hoppas ni fick en riktigt mysig dag:)

Kram Susanne

Maria sa...

Grattis till alla åren. Hoppas ni fick det riktigt mysigt. Hittade din fina blogg på min vandring idag. Må så gott från Maria

Viola sa...

Det var en händelserik vecka och den var säkert väldans trevlig :) nu haver man vilat efter helgens bravader, trött men helnöjd, kramen