Härliga Livet

Härliga Livet

tisdag 15 november 2011

En ny vecka !

Så va det en ny vecka igen. Det känns som det bara är Måndag och fredag.

Förra veckan va det full rulle. Den här blir lika så och det blir väl så här fram till jul kan jag tänka mig.
Amaryllis  är inköpta och även 2 st hyasinter. Kunde inte låta bli att köpa. Det är ju snart advent. Längtar att få pynta och göra fint. Jag har ju snart bloggat ett år i den vita världen, så vi får väl se hur mycke av mina julsaker som kommer upp. Jag har varit galen i tomtar och kan säga att jag har en och annan.  Men tror att det blir mycke änglar och silver i år.


I lördags var jag och min mamma på jul marknad hos Violan på Vikbolandet. Hjälp va det va mycke folk i hennes  mysiga butik. Jag fick nästa panik. Så jag han inte att titta på allt fint hon hade utan slet åt mig en handuk och en  ljusstake i full fart. Får bli ett besök dit en lugn helg istället.


Det var även många utställare på loftet hos Violan. Duktiga tjejer som är mycke kreativa. Kul att träffa sina blogg vänner. Det här fina armbandet köpte jag av Marie.  Nostalgi och Romantik


Nu måste jag skynda mig om jag ska hinna in i duschen innan jag ska till jobbet. Mannen är hemma med en förkyld liten Isak. Men är bättre så i morrn blir det dagis igen.
Ha en skön vecka.

Kram Kram

5 kommentarer:

Country Hill sa...

Javisst är det roligt med all inspiration man får när man besöker alla fina bloggar och visst påverkas man och får massor av idéer.
Kan tänka mig att det var mycket folk hos Viola med allt fint hon har jättefina saker du köpte och armbandet du köpte av Marie är helt underbart.
Ha det gott!
Kram Lena

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Hej vännen! Det var roligt att se dig igen! Ja, det var väldans massa folk där...
Så kul att du tyckte om arnbandet!
Kram
Marie

Anna sa...

Ja, visst rusar veckorna fort!!
Julen ja...Har haft mycket tomtar från svärmor, men känner inte för dem längre, inte de röda i alla fall:) Så dem har barnen "adopterat" så får de gå loss vilt i sina rum medans jag nöjer mig med att göra burspråket till ett vinterlandskap med mossa och tovade tomtar i grått/vitt och så en och annan adventsstake!
Kram Anna

Cajsas Faster sa...

Jag var där i söndags då var det riktigt lugnt! Men skinkmackorna på Café Ro var slut:( synd!

Ha en bra dag, utan älgar;)

Snögården sa...

Hej!
Du är så välkommen när du vill.
Kram Anni