Härliga Livet

Härliga Livet

onsdag 4 januari 2012

Mycke ljus i mörkret

Halloj !

Hoppas ni har det bra. Ny storm har kommit in över oss. Är så trött på storm och regn. Ska det va så svårt att släppa ner lite snö.=(   Man blir ju så trött i detta mörker.


Har tagit lite bilder i mörkret med alla ljus jag tänder om kvällen. Även denna gång är tagit med IPhone eftersom min kamera ligger kvar hos grannen sedan nyårs festen. Så det är inga super bra bilder.


Har inte hämtat hem den eftersom dom är magsjuka. Dom flesta som träffades på nyår har insjuknat i mag sjukan. Men vi har klarat oss...... än så länge.....peppar peppar....


I går vart det lite om möblering i vårat vardags rum. Så nu är jag nöjd med det för en stund. Hihi ni som känner mig vet att jag får mina rycka och bara gör på en gång då iden ploppar upp. Kanske ska jag måla ett hörnskåp jag har. Det har ståt i källaren i evigheter och jag har bara retat mig på det. Fult är det.
kanske med lite färg och komma på rätt plats blir det kanske fint.

Idag är mannen ledig så nu ska jag gå och äta frulle.
Tack för alla kommentarer i förra inlägget. Så roligt se att dom flesta gjorde nästan likadant.
Hälsar även nya följare välkomna.

Ha det så bra.
♥Kram Pernilla♥

♥Glöm inte att vara med i min utlottning♥

4 kommentarer:

Viola sa...

Vad det blåst i natt men nu är det faktiskt lugnt på vår sida...här ska det röjas, jädrar var det ska skyltas om i butiken, ha en bra dag, kram

Anette sa...

Halloj Pernilla
Kula att du kika in till mej och la dej som följare :)jag lägger mej som följare hos dej också hi hi så jag får se va du hittar på:)
Jag har också en utlottning om du vill.
Ha de så bäst.
Kramen Anette

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Ja det är ett väldans blåsande hela tiden, ganska trött på det faktiskt...
Mycket mys-pys med alla ljus överallt, jättefint!
kram
Marie

Snickaregården sa...

Det har varit en väldigt blåsig och regnig vinter. Visserligen lättskottat när snön redan är smält när den kommer men inte är det roligt inte.
Hoppas ni klarar er från magsjukan.
Kram Maria