Härliga Livet

Härliga Livet

fredag 24 februari 2012

Äntligen Fredag !

Hello!

Idag är det då äntligen fredag igen. Sista jobbe dagen på lovet. Har varit lite lång tråkigt eftersom det inte har varit så mycket barn denna vecka. Men på måndag är det som vanligt igen.

Vet inte vad det är med mig. Trött som jag vet inte vad. :( Min förkylning är inte riktigt borta enu om det är den som gör att jag mår så här. Kanske jag behöver vitaminer eller något... Inte vet jag. Får väl assssa mig till apoteket och se vad dom har att erbjuda. Jobbigt att vara så här trött. Ide torka har jag oxå till bloggen. Därför har jag inte kommenterat så mycket hos er. Ledsen för det. Lovar att jag kommer igen snart.Nu önskar jag er en skön helg och hoppas vi får behålla vår temperaturerna i helgen.

Kram Pernilla

8 kommentarer:

bakom berget sa...

Hoppas Dina krafter kommer tillbaka snart. Våren är ju på intågande så vi behöver all energi vi kan få.
Ha en skön helg och må så gott!
KRAAAM!

Annelie sa...

Tjillevippen vännen,kan ju vara vårtröttheten många som är trötta nu och väldigt många som är sjuka..Men snart så kommer värmen och vi kan springa barfota ute igen..;)))

Krya på dig nu och vila..

KRAAAAM!!!

lisashus sa...

Ja, så härligt det är med vädret även om förkylningen tar knäcken på en! Det är likadant här - den är på väg tillbaks men vilken trötthet och denna eländiga hosta istället! Nä, usch! Hoppas att vi piggar på oss i kapp med den sköna vårsolen!
Kryapådejkramar!
Lisa

Elsa och Helena sa...

Inte roligt att vara trött Vännen. Känner också av det, kanske en tur till någon hälskostaffär? Ha det gott så länge...KRAMAR

Enelid vitt och lantligt! sa...

Stackare,känner du fortfarande av din förkylning. Jag har äntligen blivit frisk och känns som jag har fått krafterna tillbaka. Hoppas på att det fina vädret håller i sig!
Kram Carita

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Skönt att det är fredag, tycker jag också..
Hoppas du känner dig bättre snart, inte kul att vara hängig...
Kram
Marie

Rosa huset i vitt sa...

Hoppas du blir bättre snart, inte kul att gå och känna sig hängig o trött.
Ha en bra helg

Kram Rosa

Livet på landet sa...

Hoppas du får lite krafter i helgen! Stor Kram