Härliga Livet

Härliga Livet

måndag 19 mars 2012

Då var helgen över!

God morgon!

Då va det Måndag igen. Hoppas ni haft en skön helg. Lördagen bjöd på en väldigt kylig dag, så det blev inomhus arbete. Alltså städning. Skönt när det blir fint igen. Igår va det underbart väder och riktigt skönt i luften. Mannen skulle tvätta taket med hög tryck. När vi flyttade till huset för 15 år sedan. Var det en hel djungel med buskar och träd på våran tomt. Vilket leder till mossa på taket.  Men nu är alla träd borta  och taket är rent och fint.


Jag hade bestämt att jag skulle vår städa lite i husvagnen. Mina föräldrar kommer hit i veckan och då brukar dom bo i vagnen. Men den riktiga vår städningen gör jag lite senare. För till Valborg rullar vi iväg för första gången i år. Då vill man ju ha det rent och fint.

Jag han även göra lite vår fint vid ytter dörren. Men jag är inte riktigt nöjd. Det är något som saknas. Eller ??
Idag ska jag jobba igen. Känner mig inte riktigt hundra , men det får väl gå ändå.
Vädret har lovat soligt och fint, jo men visst, gissa mer då............. Det ska BLÅSA ........... Hata Hata :(

Tack alla ni som kikar in och skriver kommentarer till mig. Det är så roligt. Ikväll ska jag kika in till er. Har varit lite slarvig med att kommentera hos er. Men jag försöker att inte ägna så mycket tid vid datorn. Har en hel del annat som måste göras varje dag som jag inte hinner pg av dator tid.

Hoppas ni får en bra start på veckan.
Kram Pernilla

4 kommentarer:

Emilias Ljuva Ting sa...

Ja men visst är de så, man kan inte hinna sitta vid datorn dygnet runt (även om man skulle vilja de ibland)

Och jag tycker du har fixat de jätte snyggt vid ingången. Nu blev jag inspirerad att också göra de lite vår fint där ute :)
Kramar Emilia

Lotta sa...

Hej vännen, helt rätt, det finns annat att göra än datortid. Tycker det blir jättefint vid din dörr, någon mer blomgrupp kanske på bordet skulle göra susen. Ev någon liten figur/ängel som kikar fram mellan krukorna. Jag längtar efter att få bort vinterkrukorna! BÖrjar med lite ris o fjädrar till påsk, sen blir det härliga jordiga fingrar som får jobba lite! Kram min vän

lisashus sa...

Jodu, idag ryter vinden utanför! Dagen började med solstrimma, sen grått och så kom blåsten och med den solen! Det är verkligen ett växlande väder och svinkallt i vinden idag! Det är väl lite typiskt våren kan jag tro!

Så vårfint du har gjort, det ser verkligen välkomnande och fint ut!

Kram
Lisa

Rosa huset i vitt sa...

Ser jättefint och vårigt ut ....visst tar datorn mycket tid...är ju så svårt att sluta när man börjat och titta runt.
Och blåst är bland det värsta jag vet
Ha en bra kväll
Kram Rosa