Härliga Livet

Härliga Livet

måndag 9 april 2012

Halloj i stugorna!

Hoppas ni har haft/ har en skön påsk. Det har jag. Inte många knop har jag gjort. Jag har verkligen tagit det lugnt. Bara det där vanliga tvätt och lite städning. Det går åt när hela familjen är hemma flera dagar.Bara en liten ommöblering blev det i källaren. I bland får man en ide och då ska det göras på en gång.
Eller hur ??

Våran gille stuga är ganska stor. Vet inte riktigt hur jag vill ha det. Spaljén som är mitt i rummet , vet jag inte vad den fyller för funktion. Vet inte om jag ska ta bort den eller om jag ska måla den vit. Ibland är det jobbigt med stora utrymmen. Vi får väl se vad det blir.
 
Ska försöka hinna med att titta in till er. Familjen tycker jag sitter för mycket vid datorn så jag ska för söka att inte till bringa så mycket tid vid den. Men det är ju så kul, både att blogga och titta in hos alla er och se allt ni pysslar med. Men det tar ju ganska mycket tid. Så är jag lite frånvarande så är det därför :(  Hur mycket tid spenderar ni på att sitta med bloggandet ?

Idag ska jag och mannen en tur till Huvudstaden. Tänkte gå i gamla stan och mysa och kanske äta lunch på någon mysig liten restaurang.

♥Ha det nu så gott mina goa bloggisar ♥
Kram pernilla


3 kommentarer:

Rosa huset i vitt sa...

Låter kul att åka iväg och bara strosa och äta gott.
Jag sitter också alldeles för mycket vid datorn, min man muttrar lite ibland, men det är ju som du säger :det är ju så kul!
Ha en bra dag

Kram Rosa

Snögården sa...

Hej! Vilket stort och härligt rum.
30 min i veckan kanske jag sitter och skriver , 30 min för att kolla runt det får absolut inte ta överhand.1 timme räcker gott.
Kram på dig ses på träffen hoppas jag.
Kram

Elsa och Helena sa...

Tycker du fått till det fint i gillestugan. Jag önskar jag hade STÖRRE utrymme!

KRAM Helena