Härliga Livet

Härliga Livet

måndag 27 augusti 2012

Hej !

Hoppas ni haft en skön helg. Det har jag. Äntligen kom vi iväg med vagnen. Motala är en mysig stad att bara gå runt och strosa i. Tyvärr tycker inte mina barn samma som jag och mannen :( Mest tjat om leksaks affärer eller åka hem till husvagnen. Så leta upp några inrednings butiker fanns inte på deras planering. Så det sket sig. Men jag ska dit igen någon gång.Kanske blir det till nästa sommar. För kolla in stranden som var precis vid campingen. Så jäkla mysigt. Det va ganska varmt nu med men inte riktigt bikinin väder. Det var någon enstaka människa som badade. Jag doppade bara tårna, inte så kallt faktiskt.

I lördags kväll skulle vi titta på solned gången tänkte vi, jo tjena. Stora svarta moln kom det  så det fick bli våran sol nedgång i molnen. Mycket vackert det med.

Idag har jag jobbat och barnen har börjat skolan igen. Skönt att komma igång igen och alla rutiner trillar på plats. Kändes som man inte varit borta därfrån allas. Men jätte kul att träffa personalen och alla goa barn igen. Mina fötter värker efter denna arbets dag kan jag säga. Har ju gått i foppa tofflor i 8 veckor och nu ska man trycka ner fötterna i strumpor och hårda skor. Inte konstigt man får ont. Men det är ju snart in kört det med.

Nu ska jag snart nanna kudden.
Ha en skön vecka  så ses vi snart igen.
Kram Pernilla

7 kommentarer:

Elsa och Helena sa...

Fina somriga bilder. Ja, nu har skolan börjat...säger som dig skönt med rutiner igen:)

KRAM Helena

Hanna sa...

Roligt att få hitta till din fina blogg.
kram
Hanna

Hem & Drömmar sa...

Den stranden såg verkligen lockande ut, ska kanske ta med badkläder vid någon tripp dit nästa år.
Förstår att fötterna inte är med på noterna....var ingen del av min kropp efter bara fem veckor ;).
Ha de gott, kram Ing-Britt

Lilla Källängen sa...

Så härliga bilder! Å vad jag känner igen det med barnen:-) Vi åkte på en kryssnig i sommar till Helsingfors, en liten minisemester innan skolan började och då var det också tjat om leksaker och så ville de vara i hytten och leka...:-)
Ha nu en riktigt fin vecka
Kram Anneli

Änglarum sa...

Hej! ja du efter en timme på jobbet,kändes semestern långt borta! fina bilder från Motala.Ha en fin vecka! kram Jessica

idémakeriet sa...

Härliga sommar bilder.
Ja du vad jag känner igen det där med barnen.
Redan i huvudet har man förberett att man kan titta i några mysiga butiker osv men nej de tvärstannar och vill göra andra saker:)
Ja man får sådana mysiga turen väl någon gång när de inte är med.
Ha en mysig kväll.
Kram Gerda

Anna sa...

Så fina bilder du tagit!
Det finns inte så mycket tråkigare saker än att vänta i leksaksaffärer du...Vi har börjat säga "Vi kommer tillbaka om en halvtimme" och gå någon annanstans. (tips...:))
Kram Anna