Härliga Livet

Härliga Livet

fredag 3 augusti 2012

Hej vänner !

Då har fredagen kommit igen, men inte lika kul nu för på måndag börjar mannen jobba. Trist. Känns som sommaren är slut nu. 4 underbara veckor har vi har haft tillsammans. Den här veckan har vi inte gjort så mycket, mest bara slappat. Men igår kände jag mig tvungen att klippa våran häck runt tomten. Suck, det är så¨jobbigt. Har ju själv ont som tusan i mina armar men jag fick klippa allt själv eftersom mannen fortfarande har ont i sin arm efter olyckan. Men nu är det gjort och det känns i dag i armarna. MJÖLKSYRA :(


Det blommar lite i min trädgård. Jag har inte så mycke blommor kvar efter alla rabatter jag har tagit bort. Lagom tycker jag, men jag vet inte vad jag tänkt för länge sedan när jag köpte oranga blommor :0) Gräsliga är dom och blommar tillsammans med dom fina lila. Näää det ska ändras. Bort bort. Men det får bli ett senare projekt.
Kanske det blir en tur med vagnen i helgen vi får väl se.

Önskar er en skön helg och hoppas vi får lite mer sol och värme.
Kram Pernilla

11 kommentarer:

Rosa i huset i vitt sa...

javisst går veckorna så fort ..själv har jag en vecka kvar av semestern....vi har inte varit så långväga ..bara åkt runt lite i Östergötland.. haft barnbarn med oss ett par gånger ...ska åka och kolla på båtar med den minsta på måndag..han älskar båtar.

Ha en bra dag
Kram Rosa

bakom berget sa...

Hej! Visst är det lite konstigt...När semestern är slut och man skulle ha varit utvilad, då är man så slut så man inte ens orkar tänka på att jobba.
Men hörru du ru! Du ska va glad att du har några blommor alls! Det har inte jag! Ta inte bort dom stackarna bara för att dom har fel färg, din blomsterrasist :0))
Ha en fin fredag nu!
KRAAAAM.

EMs Bloppis sa...

Det är ju såklart lite trist att semestern är över, men vi brukar "förlänga" den lite genom att ta kortare turer m husbilen t om långt in i september. Man åker fredag kväll och är hemma söndag och det känns ändå som en lång ledighet. Det går ju att göra när man har sitt hus med sig, bara att ha den färdigpackad. I år har vi annat att jobba med hemma, men nog vill jag ha en tur till min födelsedag i september, som vanligt.
kram elsamarianne

Nyanser av vitt sa...

Tiden flyger vännen. Vi har en vecka kvar nu. Kul att du är med i min utlottning. Ha en fin fredag.
Kram Agneta

Lilla Källängen sa...

Ja det är tråkigt att sommaren går så fort..men mer värme och sol hinner vi nog få än.
Å inte tycker jag att dina orangea blommor är fula, fint med färgklickar ;-)
Ha en fin helg
Kram Anneli

nattugglan sa...

Jag tycker att orange o lila passar bra ihop.. o vad det är för färg på en blomma spelar väl ingen större roll.. bara de är fina..o visst är liljorna fina Du har tur du som hade en hel månad semester.. jag har haft en dag o det va igår.. Kram o ha en bra helg.

Hem & Drömmar sa...

Ja visst går tiden alldeles för snabbt. Men jag har iaf två veckor kvar på min semester samt en vecka i september då vi far till Rom.
Härliga sommarbilder du visar i förra inlägget.
Ha de gott, kram Ing-Britt

carinaon sa...

Jag tycker att alla dina blommor ser jättefina ut! Jättesöta rosa liljor uppe till vänster. Det brukar ju gå ganska bra att komma in i vardagen ändå, men visst är det vemodigt när sommaren tar slut.
Kram Carina

Änglarum sa...

Hej vännen ♥ alla blommor är fina på sitt sätt tycker jag!ha en fin Söndag kram Jessica

Änglarum sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Elsa och Helena sa...

Hoppas du vant dig vid jobbarlivet nu:) Har man väl kommit dit så är man på banan direkt!

Jag tycker blommorna är fina...inte röra:):)

KRAM Helena