HärligaLivet

fredag 26 oktober 2012

Hallå Hallå !

Tja !

Oj oj det va länge sedan jag var här. Har inte mått så bra den sista tiden. var ju hos doktorn för någon månad sen och jag hade ju kristall sjukan. Alltså yrsel.   Så äckligt och man mår pyton. Illamående och dålig i magen blir jag och huvet blir som en bubbla, ja det går inte att förklara om man inte själv har haft det. Nu har jag blivit sjukskriven i 2 veckor för att vila upp mig. Det fram kommer dels av stress och om man inte sover ordentligt. Mm det stämmer bra det på mig. Så det är bara att slappa och göra så lite som möjligt. Hur lätt är det, vissa dagar mår jag hur bra som helst och vissa dagar ligger jag bara. Helt orkeslös. 

Resan till Åland blev väl sådär. Var ju yr och konstig och inte smakade det med mat heller. Så hytten blev väl använd den här gången. Men lite rockade vi loss och några drickar fick vi i oss. Så typiskt att det va så här när vi äntligen kom iväg... Jaja det blir fler gånger.


Mina gamla pyssel burkar har kommit fram. Alla burkar är från mormor och farmor. Höst, jul och spetsar är det i dem. Var lite sugen att kolla vad som fanns i jul lådorna. Snart advent ju =)


Detta skåp köpte jag på Panduro i våras. Nu förstan fick jag ryck att måla det. Litet och enkelt och kunde sitta vid köksbordet och måla det.
 

Idag har jag inrett det som ett litet titt skåp. Inte riktigt färdigt enu och inte riktigt nöjd med platsen jag har hängt det på. Ah vi får se.

Tack för era fina kommentarer om mina foton från instagram. Så kul och har ju hittat några av er där oxå :)

Fredag i dag. Härligt som vanligt.  Ska kika in till er oxå under helgen. Dom lovar även snö till kvällen. I går kväll stormade och snöade det här. Men det blev inget av det, men jag kände mig som ett litet barn och stirrade ut genom fönstert. Hihi. Ja, jag älskar snö.

Ha nu en härlig helg mina fina bloggisar.
Kram Pernilla

 

12 kommentarer:

Änglarum sa...

Hej fina du ♥ så obehagligt med kristallsjuka!!! min svärmor fick något sådant anfall för några år sedan,o vi körde henne till akuten,vi visst inte vad det var då! hoppas du kryar på dig! ditt skåp gillar jag skarpt ♥ trevlig helg!kranm Jessica

Photo by Maria sa...

Usch, det där lät ju inte kul, men hoppas att du snart mår helt bra igen..

Vilket sött litet skåp du fixat till..

Ha nu en fin fredagskväll..

Kram Mia

Rosa i huset i vitt sa...

Vad jobbigt det där låter...hoppas du blir bättre nu när du ska vila upp dig ..men det värsta med oss ar nog att vi inte kan låta bli att göra saker ändå

ha en trevlig helg
kram Rosa

Anna sa...

Usch så hemskt det låter! Vila nu ordentligt under sjukskrivningen och stressa inte...Så typiskt med resan också, är man iväg vill man ju vara bra och på hugget!
Kram Anna

Lilla Källängen sa...

å så stråkigt..gå omkring å vara yr och illamående måste vara hemskt!
Vilket fint tittskåp! Ser så mysigt ut med ljusslingan också:-)
Hos oss kom första snön idag så ikväll när det började bli mörkt gick jag en promenad...såå mysigt:-)
Jag hoppas du snart slipper yrseln..
Stor kram till dig
Anneli

katha´s kortmakeri sa...

Låter inte kul alls.
Hoppas att du snart mår mycket bättre. Fint blev skåpet iallafall.
Varma kramar Katha

Unknown sa...

Tråkigt vännen med din sjuka och att resan inte blev riktigt som du tänkt, hoppas resan till Vadstena och julmarknad blir bättre.
Fint litet skåp och så många charmiga burkar du har.
Ha nu en bra lördag, kram Ing-Britt

Elsa och Helena sa...

Hej Pernilla, här kommer jag smygande via Firefox:) Vila och ta hand om dig ordenligt nu. Hälsningar från ett ännu snö fritt Gävle.

KRAMAR Helena

EM sa...

Usch vad det lät jobbigt. Jag såg ju via FB att du var dålig, och det är väl tur att dom vet vad det är och att det går att vila bort.
Hoppas du ändå får en härlig helg
kram elsamarianne

Snögården sa...

Hej!!! Det där låter inget vidare ,, ta hand om dig. Yrsel är inget vidare.
Ska njuta denna vecka kan jag säga!!

Kramis

Nyanser av vitt sa...

Vad skönt att du mår lite bättre. Fint skåp. Jag ser att du har en gammal Albylask där inne :O) en sån vill jag ha men tänker inte betala 150 kr för en som de kostar här uppe.
Ha en fin dag
Kram Agneta

Marie Louise sa...

Hej Pernilla..
ser att du råkat ut för kristallsjukan...den hade jag för ett par år sedan..verkligen obehagligt när allt bara snurrar...för mig löste det sig så att jag fick göra vissa rörelser..ex. jag fick ligga ner på ryggen..sedan fick jag vrida mig åt det hållet som det snurrade värst för ex. vänster sida..ligga still en stund och sedan sakta resa mig upp med huvudet inåt..dessa rörelser fick jag upprepa flera gånger under dagen någon vecka frammåt...och faktiskt blev det bra...det är så att kristallerna i örat då faller tillbaka till sin rätta plats...du kan ju pröva..fick sedan ett litet återfall..men gjorde rörelserna igen och blev bra..har inte kännt något mer sedan dess...men det satt i ganska länge..kram och hoppas det blir bra åt dig..Marie