HärligaLivet

onsdag 31 oktober 2012

Lite Pyssel !

Ja, då var jag här igen. Blir lite oftare när man är hemma.

Igår pysslade jag och Emelie lite. Hade lera som jag köpt för länge sedan och tänkt att jag skulle göra något fint med, nu blev det av.






 Det här är bara början så det vart inte så fint. Men nu blev jag väldigt sugen på att pyssla mer.
Ska nog beställa fler formar HÄR
Hade stämplar som jag aldrig hade använt.
Jag har en del i min pyssel hörna i källaren som aldrig har blivit använt.
Den som spar han har.

Ha en härlig dag.
Kram Pernilla








måndag 29 oktober 2012

Loppis Skåp !

Hej !

Tack för gulliga kommentarer om min yrsel. Blir så glad. Är inte riktig okej enu men det känns som det går åt rätt håll.

Ute är det nästan vinter nu. Snön har falllit på många ställen. Vi fick lite en kväll men inget som blev något av. Kylan har bitit sig fast. -8 grader har vi haft som kallast i helgen, och solen har varit framme. Det får man vara glad för.

I går skulle jag bara åka en lite sväng till staden. Ett loppis har dom öppnat för tag sen men jag har inte kommit dit. Igår svängde jag in där. Tur var väl det för där stog mitt skåp och bara väntade på mig . Har letat länge efter ett sådan att ha på toaletten


Tror att den kommer bli hur fin som helst när jag fixat till den. Måste slipas för den har varit lackad.
Sen ska den få ny fin vit färg och nya snygga beslag. Helst skulle jag vilja ha en marmor skiva på toppen. =)

Nu ska jag mysa med mina barn som har höst lov. Emelie började lovet med magsjuka inatt, men jag ber till GUD att vi andrar klarar oss.

Hoppas ni får en bra start på veckan.
Kram Pernilla



fredag 26 oktober 2012

Hallå Hallå !

Tja !

Oj oj det va länge sedan jag var här. Har inte mått så bra den sista tiden. var ju hos doktorn för någon månad sen och jag hade ju kristall sjukan. Alltså yrsel.   Så äckligt och man mår pyton. Illamående och dålig i magen blir jag och huvet blir som en bubbla, ja det går inte att förklara om man inte själv har haft det. Nu har jag blivit sjukskriven i 2 veckor för att vila upp mig. Det fram kommer dels av stress och om man inte sover ordentligt. Mm det stämmer bra det på mig. Så det är bara att slappa och göra så lite som möjligt. Hur lätt är det, vissa dagar mår jag hur bra som helst och vissa dagar ligger jag bara. Helt orkeslös. 

Resan till Åland blev väl sådär. Var ju yr och konstig och inte smakade det med mat heller. Så hytten blev väl använd den här gången. Men lite rockade vi loss och några drickar fick vi i oss. Så typiskt att det va så här när vi äntligen kom iväg... Jaja det blir fler gånger.


Mina gamla pyssel burkar har kommit fram. Alla burkar är från mormor och farmor. Höst, jul och spetsar är det i dem. Var lite sugen att kolla vad som fanns i jul lådorna. Snart advent ju =)


Detta skåp köpte jag på Panduro i våras. Nu förstan fick jag ryck att måla det. Litet och enkelt och kunde sitta vid köksbordet och måla det.
 

Idag har jag inrett det som ett litet titt skåp. Inte riktigt färdigt enu och inte riktigt nöjd med platsen jag har hängt det på. Ah vi får se.

Tack för era fina kommentarer om mina foton från instagram. Så kul och har ju hittat några av er där oxå :)

Fredag i dag. Härligt som vanligt.  Ska kika in till er oxå under helgen. Dom lovar även snö till kvällen. I går kväll stormade och snöade det här. Men det blev inget av det, men jag kände mig som ett litet barn och stirrade ut genom fönstert. Hihi. Ja, jag älskar snö.

Ha nu en härlig helg mina fina bloggisar.
Kram Pernilla

 

tisdag 16 oktober 2012

Instagram !

Hej Hej !

Kan bli beronde eller ? Fniss. Jag har några olika appar i min Iphone som  till hör Instagram. Roliga redigerings program och man kan göra många fina foton. Sen laddar man upp det färdiga fotot på Instagram. Då har man några trevliga vänner där, bland annat några bloggisar.

 
Man skriver några fina rader till varandra, precis som i bloggen fast en mycke kortare variant.
Enklare tycker jag. Har tappat lite av gnistan att blogga. Tänkte försöka lägga upp en gadget där ni kan följa mig på Instagram i stället. Får se om jag fixar det. Någon som vet får gärna hjälpa mig med tips.
 
Här är min ljust stakar och en jul vimpel jag beställde på mitt inrednings party jag hade.
Det fanns så mycke fint.
 



Idag är jag hemma med Isak. Förkyld och hostig. Håller alla tummar och tår att han blir frisk till Fredag då vi ska på båt turen.

Nu får ni ha en härlig dag.
Kram pernilla

fredag 12 oktober 2012

Ett livs tecken !

Hej !

Oj det blev visst ett litet blogg uppehåll, eller ja, har inte haft varken lust eller ork att blogga. Inte har jag läst vad som har hänt hos er heller. Så nu har jag då lite att ta igen. =)

Fredagen är här igen. Lovley =) Om en vecka sitter jag på Birka båten med min älskade och dricker goda drinkar och rockar loss. Åhh vad jag längtar.


Rockar loss gör även mina familje medlemar =)  Ted har spelat gitarr sen han gick i skolan. Han och några kompisar hade även ett band några år. Så elgitarren låter en del ibland. Våran dotter går i musik klass i högstadiet och dom får då lära sig att spela olika instrument och sjunga. Snart ska det vara klass konsert och då går det åt att öva. Det blir ju lite roligare då när man har någon att öva med.
Kiss är en av låtarna dom övar. Det gillas från pappas sida. Heaven´s on fire skrållar det i hela källaren och mamma slänger med det lilla hår jag har... Fniss......

Tror att det blir en ganska lugn helg. Mannen och hans äldsta son, jag jag har en bonus son oxå =)
Ska fixa om taket. En del ruttna bräder måste bytas ut. Trist men det måste göras. Dom har ju lovat fint väder så det får vi hoppas på nu. Kallt som tusan är det nu -2 visar termometren när jag sitter här och skriver. Tur jag har värmare till bilen så nu slipper jag skrapa rutor.

Måste ju tacka er söta goa för alla fina kommentarer i mitt förra inlägg. Man blir så glad. Några nya följare har jag fått oxå, jätte kul Välkommna.

Nu hoppas jag att ni får en härlig helg med mycke mys och annat kul.
Va rädda om varandra.
Kram Pernilla

onsdag 3 oktober 2012

Ljus i mitt hus !

 
 
Hej hej !
 
Då var vi inne i oktober. Mörkare har det blivit om kvällarna. Jag klagar inte för jag tycker det är mysigt. Men regnet som öser ner varje dag gillar jag inte.
Mycket ljus och belysning blir det man tänder.

 


 

Ljus slingor är min favorit just nu. Har några stycken. Blir så fint sken och skugga av dem. Köpte en ny på kundkvällen hos Violan.

Även den här fina ljus kronan köpte jag hos henne. Har sneglat på den många gånger, men nu slog jag till. Träffade några bloggare oxå. Alltid lika kul att ses.

I morgon kväll ska jag ha ett inrednings party här hemma för mina vänner. Living and room. Ska bli så kul. Så nu blir det lite förberdning till det.

Tack till alla er som som lämmnar gulliga spår. Det värmer <3
Ha nu en härlig höst dag.
Kram Pernilla

måndag 1 oktober 2012

Höst Måndag !

Helgen flög i väg och måndagen kommer med storm steg.
Går dagen bjöd skapligt väder, men det va kalla vindar så jag höll mig inom hus.
Idag är det grått igen.
Har fått ide torka igen. Vet inte vad jag ska blogga om. Blir då väder och vind.


Hösten är min favorit årstid. Ja alla årstider har ju sin sjusning förstås. Men dessa färger och den härliga luften. Gå och sparka i löv högar gillar jag oxå =)

Dags att jobba i dag igen. Till kvällen ska jag till Vikbolandet då Violan har kund kväll. Det är ju alltid lika kul att åka till henne. kanske träffar jag några andra gulliga bloggare. det brukar bli så.

Nu får ni ha en bra start på veckan.
Kram Pernilla