Härliga Livet

Härliga Livet

tisdag 29 oktober 2013

Hej Svejs !

Hej !

Hoppas ni har det bra. Nu tänkte jag visa att jag lever. Det här med blogga har runnit ut i sanden. Tycker det är lite jobbigt att göra inlägg och och redigera bilder och diverse. Det som oxå tar mycke tid är att skriva kommentarer hos alla er.  Ni ska veta att jag kikar in hos er då och då.
Jag tror att instagram har tagit över mycke från bloggarna. Eller vad säger ni !

Tänkte visa lite vad jag har gjort här hemma. När vi flyttade till huset hade vi bara tv i gillestugan.
Sen fick vi barn och vi fixade soffa och tv uppe i vardags rummet och så har det då varit i många år.
En dag fick jag en tanke att nej nu ska vi ha tv i källaren och bara matrumsbordet i vardagsrummet..

Så jag satte gång. baxade ner sofforna själv för trappen, jo ni hörde rätt.


Hade ingen lust  att vänta tills mannen kom hem. Det gick bra, för ner kom dom ju  HIhi.....                      Tv väntade jag med för den  va lite stor och tung att bära själv.


Idag har jag sytt nya gardiner till källar fönsterna och dom vita frans gardinerna bytades mot svarta. Det är mycke svart och vitt i mitt hem just nu.
I vardagsrummet finns nu bara mat bordet och lite andra skåp och grejor. Fattas en tak lampa och lite annat fix här.Jag är väldigt nöjd med mitt jobb. Nu sitter vi och myser i källaren varje kväll och det är så mysigt och ingen ser oss nu utifrån när vi tittar på tv.

PÅ ÅTERSENDE !
Kram Pernilla

10 kommentarer:

Hanna sa...

Ha en fin kväll.
Kram
Hanna

lisashus sa...

Så fint och ordnat du har det! Fin harmoni! Jag längtar just nu efter lite ordning och reda mest eftersom det är rena kaoset här hemma innan alla kartonger är uppackade! :)

Jag har förstått att Instagram tagit över för en del. Själv har jag inte lyckats med det ännu...kanske blir det så längre fram och med en annan telefon! Den jag har nu är jag inte sams med!
Kramar
LIsa

Dessan sa...

Bloggen tar lite tid och engagemang det är säkert. Men jag har fått jättemycket nya vänner via bloggen. Det håller mig igång :-) T.o.m att vi umgås på riktigt och inte bara på bloggen:)) Instagram höll jag på med förut ett tag. Men det var inget för mig. Fint blev det hos dej. Visst är det roligt att göra om hemma...speciellt när man blir jättenöjd:-)) Ha en fin dag. Kram

Hantverkarglädje sa...

Jo visst tar bloggandet tid så ibland hinner man inte riktigt med men det lär vi ju alla förstå som själva bloggar.
Hur i all världen kunde du få ner sofforna, kan bara inte begripa detta. Jättesnyggt blev det så nog kan jag förstå att det känns mysigt. Knappast många av oss som har det så superfint i källaren. Tack för denna intressanta titt.

Hem & Drömmar sa...

Hejsan vännen!
Wow vilken kämpe du är...att kånka runt sofforna i rummet skulle jag väl klara men att få ner dem i källaren...fattar inte hur du bar dig åt. Snyggt och mysigt blev det. Matsalsdel har jag saknat ibland sen vi sålde det stora huset men men...
Nog tror jag att instagram tagit endel men just nu är jag inte så mycket där heller.
Ha de gott, kram Ing-Britt

Rosa i huset i vitt sa...

så jättefint och mysigt du har gjort därnere ..förstår att ni trivs där.
Det är nog så att IG blir mer och mer
ha en bra kväll
kram Rosa

Lotta sa...

Hej vännen, vad underbart mysigt och inbjudande det blev! Akta ryggen bara! Men som sagt, ner kommer man alltid ;D
ÖNskar dej en helt underbar helg!
Kram Lotta

Meta sa...

Ja men så fint det blev alltid kul med förändringar. Bor man i lägenhet blir det inte så mycket förändringar. Kul att se hur andra gör.
ha en fin helg
kram Meta

Lotta sa...

Hej vännen, du har en Award att hämta hos mej! kRAM >lOTTA

Husvagnsfamiljen sa...

Jag redigerar inga kort, de åker upp på bloggen som de är.

Instagram känns inte alls så trevligt, har inte fått kläm på det alls, blogg är mysigare närmare och mer som vänner emellan.

Är ni ute med vagnen något?