HärligaLivet

torsdag 26 mars 2015

Min favorit plats !

Hej hej !

Kommer ni ihåg mej ......
Tänkte chocka med ett inlägg. 
Fy vad dålig jag har varit på att både blogga och läsa eran inlägg. Jag kom knappt ihåg mitt lösen ord  och hade nästan glömt hur man fixade bilderna på pickmonkey, hihi tokigt.


Det har hänt en hel i mitt hem sen jag bloggade sist, ja ni som följer mig på insta vet ju. Skulle jag rabbla det skulle ni inte orka läsa. Kan ju hoppas att min blogg lust kommer tillbaka.


Jag har köpt mig nya fåtöljer i mitt vardagsrum och en tv. Vi har ju det i källaren med men vi va inte riktigt överens om vad vi skulle se på tv eftersom vi gillar väldigt olika program.Så då har jag fixat i ordning här till mig.Jag älskar dessa fåtöljer i från det stora varuhuset och vi har ju samma serie i soffan i källaren.Tavlorna hittade jag på Fotografiska och jag är så nöjd med dem.


Dags att ta tag i snabeldraken en sväng som står här mitt på golvet och bara väntar på mig.

Ha det gottt vänner.

Kram

2 kommentarer:

bakom berget sa...

Så himla kul att du oxå har kommit igång med bloggen igen. Det ger ju en helt annan känsla att se bilderna i bloggen och så blir det ju oftast flera bilder åt gången oxå. Man märker att bloggare hittar tillbaka hit igen och det är så roligt tycker jag.
Du har verkligen fått till det snyggt i ditt vardagsrum och jag gillar dina tavlor. Såå snygga! Jag har tittat på några som jag är sugen på, men ännu inte beställt några.
Ha det så bra nu och så hoppas jag vi kommer igång ordentligt med våra bloggar igen.

Kram Åsa.

boy sa...

I think this article is useful to everyone.
แทงบอล คู่ คี่ คืออะไร