HärligaLivet

fredag 1 juli 2011

Ha en super skön sommar.....

Hej i värmen. Nu är det sådär jobbigt varmt igen. Pust. Men det är ju bara att bita ihop.

I går va jag på loppis i Buskhyttan. Det kommer att vara det varje Torsdag fram till slutet på Augusti. Det är mellan 17,30-20,00 Om någon har vägarna förbi.
I allafall gjorde jag lite fynd. Det blev en skomakar lampa till köket och en skål som jag inte vet vad den heter. 30 kr för lampan och 40 kr för skålen. Super bra tycker jag.
Lampan är nu upp hängd över skänken i köket.
Skålen står på linneskåpet med en blomma i. Tänkte ta något fint i trädgården men det mesta är överblommat utom mina rosor, så murgrönan duger bra.
Rörstrand står det i botten så det är kanske något fint, jag vet faktiskt inte.Den här pionen har jag plockat i grannens trädgård. Jag har själv ingen vit som blommar i år så då norpade jag en och la i silver fatet i köket.Nu är det helg igen och det är hamnfestival i Nävekvarn. Kul när det händer något i våran lilla by.


Förlåt om jag inte skriver kommentarer hos er andra men tiden räcker inte riktigt till och jag tänker ta en liten blogg paus.
Kanske gör jag något inlägg, vi får se.
Hoppas ni får en skön sommar med sol, bad och mycke god mat.
Så ses vi snart.
Många kramar till er alla..../ Pernilla

6 kommentarer:

bakom berget sa...

Vilka fina fynd du gjorde! Verkligen. Ja visst känner man ju att tiden inte riktigt räcker till bloggen just nu. Jag kikar in lite då och då och ibland blir det nåt inlägg. Jag har ju lite svårt att hålla mig därifrån helt och hållet ;o)
Ha en jätteskön sommar...Vad ni nu hittar på.
Kram till Dig!
Åsa Bakom berget.

Elzie sa...

Oh vilken fin soppterinn du hittat! Jättefin. Och nog blev det bra med murgröna i den. Gillade lampan över skänken också. Du har lika fint inne som ute.
Hoppas du också får en skön helg.
Kram Elzie

Cajsas Faster sa...

Det var fina fynd! Ligger Buskhyttan nära dig? Är det typ bakluckeloppis? Jag kan tänka mig att åka dit .. det är så kul på sommaren att åka lite:)

ha det riktigt skönt i sommar!

Kram Marie

Nyanser av vitt sa...

Vilka fina fynd. Ha det så bra i sommar.
Kram Agneta

Nyanser av vitt sa...

Hej vännen
Vad kul att du vill vara med. Tre lotter till dig :O)
Kram Agneta

Snögården sa...

superfint,vad roligt med loppis.
kram Anni