HärligaLivet

torsdag 3 november 2011

God morgon !

Uppe med tuppen idag. Jag vaknar tidigt varje morgon. *Suck*
Ledigheten börjar gå mot sitt slut, men det är ju fortfarande några dagar kvar. Det har varit så skönt att vara ledig. Det va välbehövligt. Har hunnit att fixa och dona lite hemma. kan säga att jag rensade på 3 olika ställen där det va kaos med saker. Hihi, (tog bilder med dom vågar jag inte lägga ut här ) *Fniss*
Så många högar det blev. Nu ska jag bara få till en loppis tänkte så jag blir av med den sista högen.


Igår fick jag ett ryck och måla en hylla jag hittade i renset. Den ska hängas upp i vardagsrummet idag.

Jag var på kund kväll  igår hos Marie med butiken Rut & Signe. Så mycke fint hon har, lite fick följa med mig hem som jag ska ha på min nymålade hylla =) Det får ni se vid ett annat tillfälle.


Jag har fått dille på änglar. Tycker det är så fint. Det här hittade jag på ÖB. Så denna jul kommer att bli många änglar .


Pyssel ideerna kommer fram när jag är ledig. Här sitter jag och Emelie och pysslar för fullt. Tur vi har min myshörna i källaren där vi kan sitta med våra saker utan att behöva plocka undan   Änglar blir det så klart.


Måste ju oxå berätta att jag vann uttlottningen hos Annas Ideer. Jag blev så lycklig. Vem vill inte ha hennes fina saker som hon gör. TACK SNÄLLA ANNA. Vad jag vann visar jag vid ett annat tillfälle.

Nu ska jag packa badväskorna. Vi ska åka tidigt till badhuset med våra goa barnvakts vänner och alla barn. Kan tänka mig att det blir Mc Donalds efter om barnen får välja.
Men gud va jag bubblar idag. Känns som jag har tusen saker jag vill skriva om , men då tror jag att ni ledsnar.
Ha en fortsatt skön grå mulen dag.

Tack enu en gång för era fina kommentarer. Det värmer !

Kram Kram2 kommentarer:

bakom berget sa...

Vad kul med ett besök hos Rut och Signe! Jag har så länge velat åka dit men vi är alltid nere fel tid. Alltså när hon har stängt. Jag kan tänka mig att Marie har det mysigt där i butiken.
Jag har oxå varit på ÖB. Jag tycker att dom har ett otroligt fint utbud av julsaker i år. Kunde knappt slita mig därifrån :-)
Grattis till din vinst!
Ha en fin dag! Kram Åsa.

Vita Falkens Lantliv sa...

Grattis till din vinst! Anna gör såå mycket fint:) Kul med pyssel!

Kram Susanne