HärligaLivet

söndag 11 mars 2012

Härliga sol !

God Kväller.!

Måste börja med att säga att det va nog bara lite sömn som behövdes. Ibland blir man bara helt slut och då känner man sig nästan sjuk. Men jag har haft en underbar helg och varit pigg och glad.

I går bytade mina grabbar rum med varandra. Sebbe har haft det största rummet länge, men nu kände vi att Isak behöver mer utrymma att kunna leka på. Sebbe är 12 år och sitter mest vid dator och tv. Så då behöver han inte så mycket plats. Så i går kånkade jag möbler igen och mannen bara himlar med ögonen och undrar hur jag jämt  orkar dra runt på möbler i vårat hus ... Hihi. Jag blir som galen när jag får göra sådana saker.Här lekar han nu lycklig i sitt nya rum, där han kan sprida ut sina leksaker.  Han kan sitta i timmar och bygga med lego och leka i sitt rum.

idag har det varit ett fantastiskt väder ute. Lite blåsigt och kallt, men i lä var det helt underbart. Började rensa i mina få rabatter och klippa ner alla vissna perenner. Ähs , sa mannen , vi eldar lite i stället så slipper du dra bort allt. Så vi fjuttade på och det blev fint på några minuter. Simpelt. Men man får vara försiktig för det sprider sig fort om man inte är med.


Titta så fint det blev. Ska göra så med resten av mina rabatter. Det är så jobbigt att dra och klippa och stå med huvudet ner i marken. Här har det kommit upp lite grönt. Vallmon är på gång och trycka sig upp ur jorden.
Lite grönt sticker ut från min klätterros. Åhh det är så härlig tid nu.  Nästa vecka lovar dom ju riktig vår med temperaturer upp mot 15+ grader. Så gött. Så i morgon ska jag njuta för jag är ledig för det är stängt på dagis. Så då blir det ute mys med Isak. och i morgon kväll ska jag till Violan för hon har kund kväll.

Nu får ni ha en skön kväll och en bra start på veckan.
Kram Kram Kram......................

9 kommentarer:

katha´s kortmakeri sa...

Vilka fina vårtecken du fångat med kameran.
Kul att du gillar mina traskronor.
Ha de så kul på Bossgård tyvärr är jag upptagen.
Ha de gott!
Kram Katha

katha´s kortmakeri sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
katha´s kortmakeri sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
katha´s kortmakeri sa...

Sorry å inte går det att radera.

Vita Falkens Lantliv sa...

Ja det har varit en härlig vårdag idag:) Så mysigt nu när det börjar komma i rabatterna:)

Kram Susanne

lisashus sa...

Ja, vilket härligt väder vi har haft här också idag! Lite blåsigt med sol hela dagen! Har också städat lite ute kring huset här!

Ja, det är verkligen smart att elda om man kan det! Det blir så fint sen när det växer upp!
Ha en fin vecka och nu hoppas vi på mera sooool!:)
Kram
Lisa

Anna sa...

Elda bort perenner? Har jag aldrig sett någon göra, men det verkade funka!
Lådan är egentligen en presentlåda till ost, som nu då blir ett litet badrumsskåp!
Kram Anna

Rosa i huset i vitt sa...

Ja här har vi haft +13 idag och sol.Det är så kul varje vår när man ser hur det växer dag för dag.

Ha det skönt i solen
Kram Rosa

Torpliv sa...

Härligt med vårsol och all energi man får! =) Här finns också en massa visset att ta hand om, och visst finns det roligare saker att göra i trädgården, smart att elda! Kram Petra