HärligaLivet

torsdag 29 mars 2012

Nävekvarns Idyllen !!!!!

Tjillivippen!

Hoppas ni inte har blåst bort. I dag är det friska vindar igen och kallt som tusan.. Brrrrr. Verkligen växlande väder.
Nu har jag ide torka igen om vad jag ska skriva. Hinner ju inte pyssla och göra fint här hemma. Så då har man inget att berätta.
Jag är verkligen avis på er som pysslar med påsk saker och allt ni nu har för er i blogglandia. Jag fattar bara inte hur ni får ihop tiden. Är ni uppe hela nätterna ??? Fniss.

Något jag tänkte visa er. Jag bor ju som sagt väldigt nära vattnet vid Bråviken. Vi har en båt hamn, Camping och en skaplig bad plats. Så på 3 min är man nere vid badet.


                 Här ser man Vikbolandet på andra sidan Bråviken.


Fiskebodarna. Här säljs det fisk ibland.Några båtar har kommit i vattnet, men här är nu full aktivitet på alla båtägare. Till Valborg ska ALLA båtar vara i sjön. Ibland tycker jag vi bor långt ut på landet, men jag skulle sakna det här om jag flyttade. Så denna idyll tänker jag inte lämna i första taget. Fint va?
Nu blir det lite kvälls mat.
Glöm inte att vara med i utlottningen.
Kram på er !!!!

7 kommentarer:

Änglarum sa...

Så härligt att bo så nära vattnet.. fina bilder ;) nu blir det Tacomys här,sonen har kommit hem från fjällen ;)kram Jessica

Betongglädje sa...

Åh vad vackert!! Verkligen en idyll jag förstår att du inte skulle vilja flytta därifrån frivilligt! KRAMISAR

katha´s kortmakeri sa...

Ja du bor på ett dröm ställe!
Ja massor av min tid går till skapande både hemma och på jobbet, en del har tur:)
Å jag gillar inte att stryka städa o tvätta,
Ha de gott!
Hoppas vi ses snart.
Kram Katha

Anna sa...

Så fina bilder! Man längtar efter sommaren...
Ja, min butiksrunda igår var verkligen en toppenrunda, så jag tyccker absolut du ska ta en sväng till något av ställena, om inte allihop!:)
Kram Anna

Torpliv sa...

Vilka härliga bilder du visar, man borde nog passat på och stannat hela helgen nu när vi ska besöka marknaden, ser mysigt ut vid hamnen. Härligt att ha så nära till Violan, för vår del blir det några timmar i bil, men det ska bli så roligt! =) Ha en fin helg!
Kram Petra

Charly sa...

Pyssla har jag inte hunnit med, i helgen ska sonen tävla i friidrott för första gången och på söndag ja då kanske det kan bli till att stå med rumpan i luften och rensa bort torra fd blommor o buskar för att ge plats till de som tänkte komma istället..... Önskar dej en underbar helg min vän!
Kram Lotta

Rosa i huset i vitt sa...

Härliga bilder..vi var där en sommmar på nån marknad de hade i hamnen. Vi var där förra året också en sväng och åt i hamnen och gick omkring och strosade.

Ha en bra helg och hoppas vi ses hos Viola

Kram Rosa