HärligaLivet

onsdag 18 september 2013

Äntligen är jag igång !

Hej !

Äntligen har jag tagit mig i kragen och fixar i ordning i detta konstiga rum. Ett rum med ut sprida garderober mellan tvätt stuga och grov hallen i källaren. Ja ni ser ju färgen. Från början va det gröna dörrar och grön randiga tapeter. Vi tapetserade om för säkert jaa 12-13 år sedan och jag rollade dörrarna en gång, gjorde inte äns färdigt.Hur kan man välja GULT.
Detta utrymme har vi hängt tvätt, avställnings plats till skit sådant man inte vill se, även ett stort jäkla solarium har det ståt här. En lite vatten läcka hade vi för många år sedan där av trä golvet. Så har vi haft det aldelles för länge. Många tankar om vad vi ska ha utrymmet till. Det är super bra ställe att hänga lakan så på men man kan ju inte ha det bara till det.

 
 
 Nu kom jag på iden att göra ett fint utrymme till mycke av mina inrednings grejor.Nu ska jag köpa hyllor och backar som jag tänkte lägga typ kuddar, kuddfodral och allt annat som man bara trycker in lite här och var där det finns plats. Sen glömmer man bort var man har lagt sakerna.


Jag är jätte nöjd med min målning och tapeterna på dörrarna. Knopparna sprejade jag med svart färg.
Nästa är då golvet. Ett enkelt klick golv ska jag läggas här. Sen är det klart.
Tänk att det ska gå så jäkla lång tid innan man vet vad man vill göra.

Nu ska jag ta en promenad i det sköna höst vädret.
Kram Pernilla

13 kommentarer:

bakom berget sa...

Du har verkligen legat i idag ser jag. Tänk att ha utrymmen som bara står och väntar på att man ska komma på nåt bra ändamål för dem. Ska mannen lägga golvet i morgon tro?

Ha en fin kväll nu. Jag antar att du pustar ut i soffhörnan.

Kram Åsa.

Elzie sa...

Ja, man kanske vet vad man ska göra efter ett tag, men sen gäller det ju att ta tag i det, haha. Skulle behöva göra mycket i vår källare, men det blir heller aldrig av. Usch!
Men fint blev det, det du gjort.
Ha en fin kväll.
Kram Elzie

Lilla Rummet sa...

Kul att träffa dig här också.Vilken skillnad, blev jättefint.Jag har också rum där man skulle behöva göra i ordning. Får bli det när jag är tillbaka till heltid och jobba, kanske inte är så bra att fixa sådant när man är sjukskriven halva tiden.
Ha de gott
Kram Britt

Rosa i huset i vitt sa...

Så snyggt det blir
kram Rosa

Imagine sa...

Vilken stor skillnad. Så fint det blev. Vi renoverade huset för två år sen o det var så roligt att få inreda på ett modernare sätt o inte så många prylar framme. Ha en fin helg!

Gamla Posthuset sa...

Kul med förnyelse och du har verkligen jobbat på. :)

Önskar dig en fin helg!
Kraam
Ina

Hanna sa...

så fint det blir.'Ville bara titta in och önska dig en trevlig helg.
Kram
Hanna

Änglarum sa...

Hej Pernilla! du är så händig du!!o snyggt blir det..i dag blir det städ här o fix skall ju fira sonen i morgon.Trevlig helg vännen ♥♥ kram Jessica

Dessan sa...

Men så härligt att äntligen komma till skott:) Jag har också haft pippi på gult för typ 15 år sedan...kan du fatta...varför just gult? Det blir fint det där:) Kram

Viola sa...

Blir kanon, vilken skillnad :) ha en fin helg, kallt idag....kram

Änglarnas hus sa...

Sååfint det blev!! ja men du för 12 år sedan var det många konstiga färger man målade med hemma! hade senapsgult!?? i vårt sovrum..hehe..
Skönt att ha ett helt rum för inredning! jag har ett skåp som jag använder just till detta!!

Ha det gott vännen och lycka till med dina planer..jag hejjar på dig!!!

Kram kram Sanne

Hantverkarglädje sa...

Tycker att du kan vara riktigt stolt över det du gjort, det blev alldeles fint. Kunde tänka mig att bjuda dig hit och göra samma sak här. Inte alltid så lätt att komma igång. Ha det gott.

Maria-Snickaregården sa...

Vilken skillnad det blir. Härligt det måste vara att ha ett rum extra.
Kram Maria