HärligaLivet

tisdag 17 maj 2011

Kurs kväll

Igår kväll va det dags igen för kurs kväll på Valstaäng. Det va sista kvällen för terminen. Jag hade min kamera med mig, för att jag skulle ta lite kort i hennes butik, men natuligtvis tog ju batterierna slut och inte hade jag några med mig, så det får bli bilder av det i ett senare inlägg. Men jag kan varmt rekomendera ett besök i hennes lilla shop. valstaängs-blomster-o-presenter
 Det är ju så mysigt att gång på gång träffar man kända ansikten när man kommer dit. Jag är inne på mitt 6 år nu som jag har gått på kurs kvällar hos Anita. Jag har lärt mig ett och annat under årens gång.Det ser ut att bli en fin dag idag, så det blir nog lite ute sysslor. Vi har gjort en liten hörna i våran trädgård men längre en så har vi inte kommit. Vet inte vad det ska bli. Typ grill hörna, men vill göra något fint. Vi får se va det blir. Några förslag.

Ha en skön dag i solen.
Kram Pernilla

7 kommentarer:

Rut och Signe sa...

Hej! Kul att träffas i helgen och jag ser att du har varit kreativ under dagarna också. Man blev ju rejält inspirerad efter att varit hos Violan. Ha en skön vecka och förhoppningsvis ses vi framöver. Kram Marie

Snögården sa...

Vad läckra saker.
Kram anni

Viola sa...

Härligt med lite kreativitet :) hoppas du nu har en skön kväll, kram

Country Hill sa...

Hej Pernilla, så roligt det var att träffas visst hade vi härligt hos Viola alltid kul att träffa tjejer med samma intressen.
Har lagt mig som följare och lägger din fina blogg i min blogglista så jag inte tappar bort dig.
Ha det gott!
Kram Lena

Elsa och Helena sa...

Så fina saker ni gör. Ser så trevligt ut!
KRAM Helena

bakom berget sa...

Oj va mycket fint du har gjort. Den där hörnan ser ut att kunna bli riktigt mysig. Grillhörna..det låter ju perfekt. Lite sköna möbler och några lyktor kanske. Och massor av blommor i stora krukor.
Ska bli kul att se den när den är klar.
Ha en fin fredag! Kram Åsa.

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Hej Pernilla! Så mycket fint ni har gjort. Men jag har inte hör talas om Valsta. Var ligger det nånstans? Kan ju vara kul att göra en utflykt till någon gång.
Kram
Marie