HärligaLivet

torsdag 12 januari 2012

Äntligen bättre !!!

Hej på er!

Nu mår jag lite bättre. Som sagt lite stress och oro kan verkligen ställa till det. Kristall sjukan hade jag. Inte så mycket att göra åt. Lite övningar att göra hemma, känner mig redan bättre. Oron försvann idag när jag fick beskedet att jag fick stanna kvar på mitt jobb till April månad. Så skönt kan jag säga.


För visst vill man ju veta lite i tid om man får vara kvar eller inte. Jag har bara ett vikariat. Men det kan vara skönt endå att få besked.

Mina fina amaryllisar blommar för andra gången. helt otroligt. Så dom får hänga med ett tag till.


Tulpaner köpte jag i går igen. Det så härligt med dessa blommor. Ljus lila och ljus rosa blev det den här gången. Dom står så fint på köksbordet.
Efter jobbet idag for jag runt som en galning på stan. Min kära man fyller år i morgon. Som vanligt är jag ute i sista minuten.=) Typiskt mig. Men jag hittade vad jag skulle ha.En häft pistol skulle jag ha tag i. På sista affären jag tänkte ut hittade jag. Pust. Vilken tur. Hihi.
Tänkte att det skulle vara lite enklare för honom när han ska spika upp kablar till mig  hihi eftersom jag möblerar om ganska ofta. Han har slagit sig en och annan gång på tummarna. Det gör ju så S..tans ont.
Nu ska jag förbereda lite mat för i morgon som jag ska bjuda på.
Det blir ungstek fläskfile med en god sky sås och klyfft potatis. Hallon paj till efterrätt.
Mums sugen redan nu.

I morgon är det fredag igen. Tjohoooo
Önksar er en skön helg.

♥Kram Pernilla♥

5 kommentarer:

Hammarsbacken sa...

Härliga bilder. Jag älskar tulpaner. Skönt att du fick vara kvar på ditt vikariat. Det är jobbigt att inte veta. Själv har jag hoppat runt på olika vikariat under många år, fyyy... Men nu är jag tyvärr arbetslös sedan 1 1/2 år tillbaks. Inte kul... Men jag har blivit tvungen att lära mig att inte oroa mig för mycket. Ingenting blir bättre av det. Det ordnar sig... Ha det bra.
Kram Sonja.

Lotta sa...

Aha nu ser jag, det är ju nu den där inbjudan gäller... Kommer på studs o njuter en underbar middag i glada vänners lag...
Önskar er en härlig helg!
Kram

Anette sa...

Alltid skönt att veta att man har ett jobb att gå till i dessa tider :)
Så fint du har de och de lät gott de du ska fixa till ,mums.
Ha en härlig helg ,själv ska man jobba .
Kram Anette

Viola sa...

Skönt att läsa att du mår bättre :) och gläds med dig att du fått förlängt vikariat, hoppas vi ses snart...du...himla snygga tavlor du har på köks
väggen, KRAM

Torpliv sa...

Vilket härligt besked att få! Förstår att det känns väldigt bra att få veta att du får vara kvar. Och så fina bilder bjuder du på, visst vill man ha massor av blommor hemma nu när man längtar till vår! =) Ha en bra dag! Kram Petra