HärligaLivet

söndag 28 augusti 2011

Hjälp mig.

Hej!

Har slappat lite i helgen efter en introduktions vecka på jobbet. Mycke nytt nu eftersom jag nu har ansvaret.  Men det är så kul.

Idag fick jag ett litet om möblingrings ide.
Jag har haft min dator i källaren Nu har jag flyttat upp den i vårat lilla kontor. Blev ganska bra tycker jag. Nu är det fint på skrivbordet men när mannen har suttit här med alla sina papper ser det ut som en bomb har exploderat. Så man får va nöjd så länge det varar. =) 
Problemet är nu vad jag ska ha i källaren. Tanken är att vi ska bygga någon mysig liten bar. Men det blir inte förän senare i höst dagar när man inte kan vara ute. Men tills dess vet jag inte vad jag ska ha här.

Inte så värst fint nu. helt enkelt gräsligt.  En del gräsliga möbler. Kan inte ni hjälpa mig med vad jag ska göra med och om det här fina bordet.  Har inga ideer. Ted har sin musik hörna längst hit till höger med gitarrer och förstärkare.  Men vad ska man göra. Det är ju så mysigt vid öppna spisen på vintern.

Nu ska jag fika med lilla gulliga Isak. Resten av familjen är och tittar när Sebbe spelar fotboll. Jag passade på att vara hemma och greja lite.

( nu har jag ändrat så att alla kan skriva kommentarer här på min blogg)

Ha en fortsatt skön söndag

Thingeling    Pernilla  =)
4 kommentarer:

Cajsas Faster sa...

Mannen kanske skulle ha ett eget skrivbord i källaren så slipper du hans papper;)
TV:hörna? läshörna? svårt fall.. du kommer nog på nåt.
Om du inte vill ha kvar skrivbordet kan jag ta det:)

Lycka till. Marie

bakom berget sa...

Jag tycker du skulle ha en mysig soffa eler kanske ett par sköna fåtöljer där framför öppna spisen. Tänk va gott att sitta där med en kopp te och en god bok när brasan knastrar och värmer i vinter. sen kan du ju ha ett litet bord i ett hörn där du har din blogghörna. Ja i samma rum då.
Mannen och sonen kan väl dela på kontoret för musikprylar och skrivbordet.
Det där rummet ser ut ha stor potential som mysrum.
Hoppas du kommer på vad du vill göra :-)
Ha en fin kommande vecka! Kram Åsa.

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

En stor härlig fåtölj och något litet bord till det... där du kan sitta och läsa och mysa under gråa höstkvällar...
Du hittar säkert på något bra själv, ska du se. Ge det bara lite tid.
Kram
Marie

Elsa och Helena sa...

Vad fint du fick vid din datorplats, flytta ner mannens papper i källaren:) Bara en liten idè! Ha det så gott Pernilla. KRAM Helena