HärligaLivet

onsdag 7 december 2011

Hallå där ute!!!!

Hoppas ni har det bra. Själv har jag ont i ryggen så det får bli en hemma dag från jobbet idag. Knaprar Voltaren och får se om det hjälper.

Lite snö fick vi härom kvällen, men inte lika mycke som jag hoppats på. Det täcker inte äns marken :(  Idag skulle det nog komma lite till. Synd för er som inte vill ha snö :)....

Fick en beställning på min lilla hund av en kär vän. Så nu är den klar för av hämtning. Charley har jag döpt honom till. Köparen är en galen hund älskare och jag tror att hon har startat upp ett hund dagis och hon är även upp födare. Så det passar ju bra då.


En liten jul favorit jag har, är den här julsäcken som jag gjorde för några år sedan. Har inte mycke tomtar framme, men den här är ett måste.


I kväll ska vi till Culturum i Nyköping, där min dotter Emelie och hennes musik klass ska sjunga och spela i kväll. Hon går i musik klass i 7:an. Ska bli spännande att se. Som vanligt blir jag väl så rörd att jag gråter.

Hoppas ni får en skön dag.

Kramiz!!!!!!

3 kommentarer:

Vita Falkens Lantliv sa...

Vilken söt hund du har gjort!!!!! Hahaha så charmig:)
Jag har inte många tomtar framme heller, bara några som måste upp för tradition och så;)

Kram Susanne

Snögården sa...

Tackar! Vad gullig hund.....
Härlig säck också.
Kram

Unknown sa...

Hejsan,hittade dig inne på "Lottas Home"...;))) Å den julsäcken skulle jag oxå vilja ha för guuud så mysig..;)))
Jag såg att du ville ha vimplar och att du hatar att sy,gör som jag limma..;)))jag använde textil lim när jag gjorde en till barnbarnet...;))

KRAM och ha en bra dag!!!