HärligaLivet

onsdag 14 december 2011

Hallå där ute i mörkret. Snön lyser fortfarande med sin frånvaro. Vill verkligen ha snö nu så det lyser upp lite i mörkret.

Igår morse var jag och tittade när lilla Isak skulle lussa med dagis. Åå min lilla pepparkaka. Det är så härligt när man är på små barnens Lucia. Någon dansar lite, någon annan vinkar glatt till sina föräldrar, ja det är lite si och så. Så härligt för barn är barn.


Mitt jul godis är på plats i källaren vi mys bordet. Nu är det bara att invänta julen. Ja julen, har inte hunnit att köpa alla julklappar enu. men det får blir till helgen. Hur har ni det??? Är ni klara med era inköp.I morgon är det julbord i skolan. Det ska dukas upp till riktig fest och mys.
Ned räkning mot jul lovet har börjat.Jag har nu bara 5 arbets dagar kvar. Sen har jag ett skönt jul lov som jag verkligen ser fram emot.

Vill passa på att tacka för era gulliga kommentarer. Jag blir verkligen glad.

Nu ska jag laga kvällsmat. Spagetti och köttfärs sås står på menyn idag.

Önskar er en skön onsdags kväll.
Kram från mig <3<3

3 kommentarer:

bakom berget sa...

Vi har oxå firat med luciatåg och fika med barnen på jobbet. Så gulligt!
Nej, jag har inte bakat, inte gjort godiset, inte köpt julklapparna, inte städat.....jag gör inget annat än bygger hus just nu. Jag kanske får hoppa över julen i år ;-)
Näärå...lite jul blir det nog ändå.
Ha en fin kväll! Kram Åsa.

Camilla sa...

Hej!
Har köpt en julklapp hitills, jag brukar alltid handla julklappar dagen före julafton ;) För övrigt pysslar jag lite nu och då, men har mest att göra med att få i ordning rummet jag målat, igår handlade jag ett bord på loppis som håller på och målas =)
Ha en bra dag och ett härligt veckoslut!
Kramar

Maria sa...

Visst är det härligt med juletid i skolan. Så stämningsfullt och alla barnen så spralliga i stundens allvar. Vad skönt att du har jullov snart. Önskar dig en fin dag...fast här ösregnar det ett kallt äckligt regn. Kram Maria