HärligaLivet

söndag 18 december 2011

Snö, födelsedag och Fjärde advent!!!

Jipppppi säger jag bara. Kan det bli bättre.
I går var vi i staden och köpte nästan dom sista julklapparna. Regnet öste ner när vi åkte. När vi kom ut från en galleria tok snöade STORA mysiga flingor. Hihi jag kände mig som ett litet barn. Jag älskar verkligen snö.


På eftermiddagen blev det pepparkaks bak.Alla nöjda och glada. Jag vet inte vad som hänt men jag tycker det är så otroligt tråkigt att baka. Som tonåring bakade jag varannan dag.
Om möblering har det blivit oxå i köket. Vet inte om detta är så mycke bättre. Jaja, nu får det vara så ett tag. Mannen blir inte så glad ,hihi tak lampan måste ju flyttas och kablar måste förlängas, ja ni vet.
Brukar sluta med att jag gör det själv. =)

Idag blir det lite kalas här i huset. Förra året fyllde jag jämt och jag hade en riktig brak fest, så himla roligt. I år blir MYCKET lugnare. Som sagt har jag ju verken mina föräldrar eller någon släckt här. Då är det turen att jag har några mysiga vänner som kommer och fikar lite på min dag. Inte för att det är något att fira, men jag tycker det är lite kul.
Jag har önskat mig en system kamera. Hm får väl se vad det blir.Idag när jag gick upp hade det snöat och kommit så här mycket. Idag skall det komma mera. Hihi....Det blev mycke på min dag idag. Snö födelsedag och fjärde advent.

Nu hoppas jag att ni får en fin dag.
Stor advents kram från mig.

3 kommentarer:

Camilla sa...

Stort Grattis! Fira ordentligt på din dag, även om det inte är jämnt!! Visst är det härligt och fint med snö =)
Stor Kram!

Zinkhjärtat ♥ sa...

Stoort Grattis på Födelsedagen!
Det har snöat här idag också - såå kul och efterlängtat:)
Jag håller med dig - det var roligare att baka förr.....
Stor Kram Annelie ♥

PS Tack för den söta kommentaren!

Anna sa...

Grattis på födelsedagen!!
Köket ser helt underbart ut!
Kram Anna