HärligaLivet

lördag 10 december 2011

Mysigt i källaren

Hej alla rara!!!

Såå, då va det lördag och vi går snart in i mitten på december. Tiden rusar, tänk om man kunde få stanna tiden en liten stund. Men jag är ganska lugn endå. Det blir jul endå, Jag har bestämt att jag inte ska stressa livet av mig. Det mår jag bara dåligt av. Förstår faktiskt inte dom som storstädar varenda centimeter i december månad. Tycker man har fullt upp endå.


Har gjort om lite i källaren. Vill ha en ny soffa men det får vänta ett tag till. Fick en liten ide och la över lite filtar på den färg glada hemska soffan. Nu blev den mycke snyggare och passar in  mycke bättre. Men tänk att man ALLTID måste möblera efter den där förbaskade tv:n.


Här satt jag och mannen i går och njöt av att det va fredag kväll.
Ingen ved har vi fixat enu så det fick bli mys med dessa olje lampor. Egentligen ska man ha dom ute men jag tycker dom passar bra här.Hihi, vid spisen har jag inte röjt färdigt ser jag nu när la i bilden. Jaja, ska fixa i ordning här idag.

Där skriv bordet står har vi tänkt att bygga en liten bar, med fina stolar osv.... Vad tror ni om det ??? Vit ska den naturligt vis bli. Men det får bli efter jul. Nu ska vi bara mysa. Julgodis är gjort. ska bara läggas i fina burkar och ställas fram.

Snön lyser fortfarande med sin frånvaro :( Men satan i gatan va det har blåst och regnat. JAG VILL HA SNÖ NU....

Ikväll är det dags för julbord. Ska bli så trevligt. Ska ta det lugnt för i morgon ska ju min gulliga dotter vara Lucia i kyrkan. Då vill man ju vara pigger....

Önskar er en fin fin lördag.

Kramiz

5 kommentarer:

Cajsas Faster sa...

Ha det så kul idag:)

bakom berget sa...

Go morron i stugan! Va då städa i december....du har ju så julstädat och fint så...Vad har du gjort i december då?? Ha ha ha....Du har det jättemysigt. Verkligen. Ha en jätteskön helg!
Kram Åsa.

Rut och Signe sa...

Hej hopp! Här händer grejer minsann. Superfint i din källare. Härligt att kunna elda liten brasa i gråslasket.

Kram Marie

kathas kortmakeri sa...

Håller med föregående du ser ut att ha det perfekt städat.
Även min källarsoffa har fått en vit filt.

Ät gott och ha de toppen!
Kram Katha

Nyanser av vitt sa...

Vad fint ni har fixat i källaren. Ha en fin tredje advent.
Kram Agneta